Учесници од претходни тренинзи на "Уметност за застапување" ги практикуваат техниките кои совладале за време на тренингот.

Participants practicing their skills gained during Art for Advocacy training.

Participants at Journalism StartUp Competion are preparing to pitch their idea.

Participants at Art for Advocacy 2016 are working on their Hip Hop song. 

Art and Design for Advocacy 2015

Participants are practicing their new gained skills at Art For Advocacy training.

Pages

X