Види Вака тимот работи на изработка на уредувачка политика

Дел од тимот на Види Вака на доделувањето на наградата за најдобра новинарска сторија од Советот за етика во медиумите.

Aleksandar Manasiev, Editor in Chief of Vidi Vaka is receiving the award

Александар Манасиев, уредник на Види Вака, ја прима награда „Гласник на невидливите“.

Pages

X