Saint George City of Debate VI

Debate Club Sfântu Gheorghe şi ARDOR Transilvania vă invită să participaţi la cea de-a şasea ediţie a competiţiei de dezbateri publice “Saint George, City of Debate“. 

Ne bucură succesele de la primele 5 ediţii, la ultima au participat un număr de 78 de echipe, record absolut pentru o competiţie de dezbateri din ţară. Având în vedere faptul că echipa de arbitrii de top va fi condusă Bianca Dragomir, fosta campioană naţională atât la elevi, cât şi la studenţi, finalistă în acest an la Campionatul European şi semifinalistă în anii trecuţi la Oxford şi la Europene, suntem convinşi că "Saint George, City of Debate VI" va suscita interesul comunităţii debaterilor, indiferent de nivelul de experienţă. 

Ţinând cont de experienţa acumulată în anii trecuţi şi de recomandările primite de la participanţi, am hotărât ca în rundele de calificare participanţii să dezbată asupra a două moţiuni pregătite, urmând ca în eliminatorii să se joace runde impromptu, iar finala să fie tot pe o moţiune pregătită. Bineînţeles că nu vor lipsi trofeele şi medaliile pentru primele trei locuri, plus trofeul transmisibil "Saint George, City of Debate", aflat actualmente în posesia Timişoarei, câştigătoarea de anul trecut.

Temele competiţiei şi celelalte detalii organizatorice vor fi anunţate cel mai târziu în 15 ianuarie 2012. La competiţie poate lua parte orice echipă de liceeni, indiferent de experienţă. 

Taxa de participare: 100 lei / participant (include 2 nopţi de cazare, 5 mese, 3 coffee break, diploma de participare individuală, kit inscripţionat - tricou, pix, ecuson, insignă, debate-carduri, CD, revistă cu program, harta oraşului Sfântu Gheorghe + invitaţie la karaoke party şi acces cu pret redus la fotbal, paintball, teatru)

Înscrierile se pot face între 1 noiembrie 2011- 1 februarie 2012 pe mail: guruianu@gmail.com şi veţi primi imediat o confirmare din partea organizatorilor.

VĂ AŞTEPTĂM CU ATMOSFERĂ FAINĂ ŞI VOLUNTARI ORICÂND GATA SĂ VĂ AJUTE!X